A Formatgeria Tiraval ens dediquem a la elaboració de formatges artesans de cabra, vaca i ovella.
A Cuirols elaboren formatge de pastor a partir de llet crua amb mètodes tradicionals. El seu ramat de cabres és de raça alpina que pastura durant tot l'any, excepte a la primavera, quan els camps són destinats a tallar herba per a l'hivern. El formatge...
Ca l'Agustí, Forners des de 1884 ofereix tota mena d'articles de forner elaborats amb articles de primera qualitat i seguint els procediments tradicionals. A Ca l'Agustí, a més de pa amb el sabor de sempre, s'hi poden trobar coques de Cercs, carquinyolis,...
Productes de temporada com la carxofa, faves, bolets…
Gran ventall d’amanides, creps i batuts.
Gelats d’elaboració pròpia.
Fuives, centre mundial del ruc català
Un animal s'ha convertit en tot un tòtem de la nació catalana: el guarà català. Curiosament, el Berguedà té la reserva més gran de rucs catalans del món. Gràcies a la feina de l'inesgotable família Gassó, el guarà català té la nissaga garantida....
Fes-te amic del Berguedà!
OFICINA DE TURISME DEL BERGUEDÀ
Horari d'atenció al client:
de dilluns a divendres de 9 a 14h.
dissabtes de 10 a 14 i de 16 a 18h.
diumenges i festius de 10 a 14h.
Tel. 654 125 696
E-mail: turisme@elbergueda.cat
Premsa