1 de març de 2020
PROGRAMA
A les 9h
Obertura del recinte i esmorzar popular (fins a les 11h).
A les 10h
Xerrada “Caça i gastronomia” a càrrec del Dr. Santiago Lavín, catedràtic de la facultat de veterinària (UAB).
A les 11h
Xerrada “El conreu de la tòfona negra, una oportunitat per al desenvolupament rural.” A càrrec de Dani Oliach del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya.
A les 12h
Show cooking a càrrec del Restaurant La Cabana de Berga membre de l’Associació d’Hostaleria i Turisme del Berguedà.
A les 13h
Tast gastronòmic a càrrec d’Hostaleria i Turisme del Berguedà.
Més informació a: www.berguedaturisme.com
Lloc: Porta de comerç de Cal Rosal
Fes-te amic del Berguedà!
OFICINA DE TURISME DEL BERGUEDÀ
Horari d'atenció al client:
de dilluns a divendres de 9 a 14h.
dissabtes de 10 a 14 i de 16 a 18h.
diumenges i festius de 10 a 14h.
Tel. 654 125 696
E-mail: turisme@elbergueda.cat
Premsa