Logo Turisme del Berguedà

Notícies

La Cuina del Bolet del Berguedà

15 de setembre de 2023


Descripció

La campanya de la Cuina del Bolet del Berguedà creix en nombre de restaurants i estrena la ruta de sopars maridats

 

Un total de 16 establiments oferiran menús especials del 15 de setembre al 15 de novembre

 

El Berguedà inicia una nova edició de la campanya de la Cuina del Bolet. L’Associació d’Hostaleria i Turisme del Berguedà i l’Agència de Desenvolupament del Berguedà impulsen, a les portes de l’inici de la tardor, una nova oportunitat per descobrir, a taula, el producte estrella de la comarca: el bolet. 

Enguany, setze restaurants del Berguedà s’han adherit a la campanya que s’allargarà del 15 de setembre al 15 de novembre. Tots ells oferiran un menú diferent amb el bolet com a protagonista, des dels aperitius i fins a les postres, amb l’objectiu de donar a conèixer diverses maneres d’elaborar-lo. Els preus d’aquests menús oscil·len entre els 30 i els 52 euros.

Aquest 2023 participen a la Cuina del Bolet Ca l’Amagat i Niu Nou (Bagà); La Barana, La Cabana, Cal Travé i Hotel Estel (Berga); Hostal La Muntanya (Castellar de n’Hug); Els Roures i Restaurant Font Freda (Castellar del Riu); El Recó de l’Avi (Guardiola de Berguedà); Restaurant El Castell (La Pobla de Lillet); Cal Marsalet i Cal Majoral (L’Espunyola); Cal Marçal (Puig-reig); Susèn (Saldes); Cal Candi (Vilada).

Els establiments, els menús, els dies que s’ofereixen, si cal fer reserva i tota la informació necessària es pot consultar al web http://www.cuinadelbolet.com/. En paral·lel als menús, alguns dels socis d'HiT oferiran activitats relacionades amb el bolet.

 

Ruta de Sopars Maridats

Primera edició de la ruta de sopars-maridatges de la Cuina del Bolet. Durant set dijous, mentre duri la campanya, set dels restaurants oferiran una degustació dels menús maridats amb vins de la DO Pla de Bages, patrocinador d'aquests sopars. Els participants no només gaudiran d'un menú degustació a un preu promocional de 35 euros sinó que a més gaudiran de l'explicació i maridatge de diferents cellers del Bages i participaran en el sorteig de premis relacionats amb l'enoturisme. A la ruta dels sopars maridats hi participaran La Cabana (Berga), restaurant Font Freda (Castellar del Riu), Cal Marçal (Puig-reig), La Barana (Berga), Ca l’Amagat (Bagà), Cal Marsalet (L’Espunyola), Els Roures (Castellar del Riu). Les dates es publicaran properament.

La campanya compta amb el suport, també, del CCAM, la Diputació de Barcelona i la Xarxa Productes de la Terra.

    Fes-te amic del Berguedà!

    OFICINA DE TURISME DEL BERGUEDÀ

     Horari d'atenció al client:

    de dilluns a divendres de 9 a 14h.

    dissabtes de 10 a 14 i de 16 a 18h.

    diumenges i festius de 10 a 14h.

     Tel.  654 125 696

    E-mail: turisme@elbergueda.cat

    46-462233_watsapp-icon-png-whatsapp-business-app-download-transparent.png

    RECONEIXEMENTS

    • biosphere fondo trans
    • Green-Destinations-Logo-FINAL-full-1-blanc.png

     

    • logo-agencia.png
    • logo-terra-futurs.png
    • logo-diba.png
    • logo-pirineus.png
    • nattur-blanc3.png
    • interreg-blanc.png

    Segueix-nos

    • peu-twitter.png
    • peu-facebook.png
    • peu-youtube.png
    • peu-instagram.png