Logo Turisme del Berguedà

Receptes tradicionals

Rovellons a la vinagreta


Ingredients:
oli d’oliva
1 cullerada sopera de ceba trinxada
1 cullerada sopera de pastanaga
vinagre de vi
sal
250 g de rovellons
pebre en gra
pebre vermell
vinagre de cava


Elaboració


Preparació dels ingredients.

Netegeu els rovellons amb una mica d’aigua. Tot seguit, trossegeu-los i escaldeu-los en aigua bullent amb sal i pebre en gra. A continuació, escorreu-los, amaniu-los amb pebre vermell, sal, vinagre de cava i oli. 

Preparació del plat.

Poseu els rovellons en un pot, ben tapats, i deixeu que passin 15 dies abans de consumir-los.

Presentació.

Serviu els rovellons acompanyats d’una vinagreta que
podeu fer a partir del mateix oli de la maceració amb ceba i pastanaga
trinxades molt fines, i una mica de vinagre i sal.


Documents i enllaços


Fes-te amic del Berguedà!

OFICINA DE TURISME DEL BERGUEDÀ

 

Horari d'atenció virtual:

de dilluns a divendres de 9 a 14h.

Tel. 93 824 77 00 / 654 125 696

E-mail: turisme@elbergueda.cat

RECONEIXEMENTS

  • logo-biosphere.png
  • Green-Destinations-Logo-FINAL-full-1-blanc.png

 

  • logo-agencia.png
  • logo-terra-futurs.png
  • logo-diba.png
  • logo-pirineus.png
  • nattur-blanc3.png
  • interreg-blanc.png

Segueix-nos

  • peu-twitter.png
  • peu-facebook.png
  • peu-youtube.png
  • peu-instagram.png