Logo Turisme del Berguedà

Directori general

Patates emmascarades


Ingredients
2 kg patata de muntanya de Peguera o Gósol
150 gr. de llardons o greixons
100 gr. de carn de botifarra negra
100 gr. de rostillons de cansalada
Oli d’oliva
Sal
All i julivert tallat ben fi


Elaboració
Courem les patates pelades i tallades amb poca aigua.
A part, en una paella, courem la cansalada, la reservarem però deixarem el suc a la paella per coure la carn de botifarra negra i els greixons. Hi afegirem l’all i julivert.
Escorrerem les patates deixant-hi una mica d’humitat i les aixafarem. Hi afegirem la carn i els greixons i ho barrejarem tot junt amb una mica de sal.
Ho guarnirem amb les rostes de cansalada.


Documents i enllaços


Fes-te amic del Berguedà!

OFICINA DE TURISME DEL BERGUEDÀ

 

Horari d'atenció virtual:

de dilluns a divendres de 9 a 14h.

Tel. 93 824 77 00 / 654 125 696

E-mail: turisme@elbergueda.cat

RECONEIXEMENTS

  • logo-biosphere.png
  • Green-Destinations-Logo-FINAL-full-1-blanc.png

 

  • logo-agencia.png
  • logo-terra-futurs.png
  • logo-diba.png
  • logo-pirineus.png
  • nattur-blanc3.png
  • interreg-blanc.png

Segueix-nos

  • peu-twitter.png
  • peu-facebook.png
  • peu-youtube.png
  • peu-instagram.png