Activitat en família per compartir amb els més petits de la casa. Una experiència entranyable entre ponis durant la qual podran raspatllar-los, muntar-hi i sortir a fer una excursió pel bosc amb moltes sorpreses...
Ingredients
2 kg patata de muntanya de Peguera o Gósol
150 gr. de llardons o greixons
100 gr. de carn de botifarra negra
100 gr. de rostillons de cansalada
Oli d’oliva
Sal
All i julivert tallat ben fi
Elaboració
Courem les patates pelades...
Recorregut pels carrers i places del centre de Berga vinculats a la celebració de la festa berguedana. La visita conclou amb l’entrada a l’Exposició Permanent de la Patum a Sant Francesc per contemplar tota la comparseria que forma part de la Patum....
Pedals del Pedraforca és una ruta autoguiada amb bicicleta de muntanya. És una ruta circular amb sortida i arribada a Gósol, per camins i pistes de muntanya, que aprofita les infraestructures de turisme rural de la zona recorrent tres comarques: El...
Ascensió circular pel Verdet (Cara Nord) i descens per la canal central amb tècniques de progressió per terreny de roca, neu i mixte.
El parc d'aventura de Saldes es troba al sud del Parc Natural Cadí-Moixeró i just davant del Pedraforca, sobre un petit altiplà que fa de mirador. Com ja imagineu, comporta un gran valor paisatgístic i natural.
Pedratour som una agència detallista de viatges d’aventura, natura i cultura amb seu a l’Alt Berguedà. Nascuts amb la intenció de donar a conèixer una zona plena de possibilitats, fomentant activitats en plena natura.
Situat a 1600 metres d’altura, Peguera és un poble abandonat que pertany al municipi de Fígols.
Pèndol Guies de Muntanya és una empresa d’esports d’aventura, ubicada a l’alt Berguedà (Vallcebre), creada per guies titulats de muntanya i de barrancs. La nostra passió per la natura i els esports de muntanya, com el barranquisme, les vies...
Perdiu amb farcellets de col, confitura de vi negre i seques amb cansalada
Ingredients
2 perdius
2 cols
100 g de llard de porc
15 ametlles torrades
2 cullerades de farina
2 grans d'all
1 ceba
Canyella
Sal
Per a la confitura de vi negre
1 litre de vi negre
1/2 litre de vinagre de vi
300 cc de vinagre...
Ingredients:
400 g de pèsols negres
1 cullerada de bicarbonat
1 ceba amb un clau
1 os de pernil
1 manat d’herbes
200 g de cansalada virada
1 cullerada de llard o d’oli
Sal
All i julivert (opcional)
Elaboració
1. El dia abans...
El conreu de pèsol negre de muntanya és una activitat agrícola tradicional pròpia del Berguedà i del Solsonès que havia estat abandonada. Aquest pèsol va estar a punt de desaparèixer i a Montclar va ser potser l’únic municipi on se’n va conservar...
Pessebre vivent de La Pobla de Lillet
Des del 1996 es celebra per Nadal el tradicional Pessebre vivent de La Pobla de Lillet.
Som una explotació que hem ideat cultius per la subsistència de les nostres abelles, proporcionant aliment tot l’any per elles. Tenim horta eco, planta aromàtica eco i altres cultius eco, i mel.
Fes-te amic del Berguedà!
OFICINA DE TURISME DEL BERGUEDÀ
Horari d'atenció al client:
de dilluns a divendres de 9 a 14h.
dissabtes de 10 a 14 i de 16 a 18h.
diumenges i festius de 10 a 14h.
Tel. 654 125 696
E-mail: turisme@elbergueda.cat
Premsa