Logo Turisme del Berguedà

Política de privacitat

 

L’objecte d’aquesta política és regular el tractament de dades que realitza l’Agència de Desenvolupament del Berguedà de les dades que pugui recollir en el seu portal web.

 

1.- Identitat del responsable de tractament

 

El responsable del tractament de les dades personals recollides al portal web corporatiu www.elbergueda.cat  és:

 

AGÈNCIA DE DESENVOLUPAMENT DEL BERGUEDÀ

Plaça de Sant Joan, nº 16

08600 Berga (Barcelona)

CIF: P-5826801-B

 

2- Finalitat dels tractaments de dades

 

Les dades subministrades a l’Agència de Desenvolupament del Berguedà per diferents mitjans, formularis de contacte, enquestes o procediments utilitzats durant la recollida es realitza d'acord amb la legislació vigent en matèria de protecció de dades i amb l’única finalitat de prestar el servei que es sol·licita.

 

En cadascun d'aquests mitjans informem detalladament de la finalitat del tractament de les dades que es duen a terme únicament i exclusivament si s’ha autoritzat aquest tractament.


A continuació es detalla la informació relativa a les diferents finalitats per a les quals podem recollir les seves dades.

 

Tractament

Perquè es fan servir les dades

Subscripcions

Tractarem les dades per a l’enviament d’informació turística de l’Agència. Les dades no seran cedides a tercers.

Bústia de contacte

Tractarem les dades per contestar les diferents sol·licituds, qüestions o dubtes plantejats. Les dades no seran cedides a tercers.

 

El temps de conservació de les dades ve determinat per l’anàlisi de riscos de cadascun dels tractaments en relació amb el marc legal de cada tractament. En qualsevol cas el temps de conservació de les seves dades vindrà delimitat pel servei que sol·liciti, podent conservar-se com a part del procediment administratiu segons estableix la legislació, dins de l’àmbit de les obligacions i competències municipals.

 

Únicament es tractaran les dades que hagi lliurat per a la finalitat que se es va informar i es va autoritzar. No es realitza tractament per part de tercers de les dades i no se cediran les dades a tercers excepte que s’hagi autoritzat expressament o hagi una habilitació legal.

 

La base legal per al tractament de les seves dades és l'execució de les competències de l’Agència i portar a terme els serveis que ens ha sol·licitat.

 

En cap cas es duran a terme decisions automatitzades a partir de les seves dades.

 

L’usuari subministra les seves dades de forma voluntària en tot moment i essent informat de l’ús i el tractament que se’n fa. Tota la informació que facilita l’usuari ha de ser veraç. L’usuari és l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi i del perjudicis que causi a l’Agència o a tercers. L’Agència es reserva el dret a excloure dels serveis a tot usuari que hagi facilitat dades falses, sense perjudici de les altres accions que procedeixin en Dret.

 

3- Drets dels afectats

 

En qualsevol moment es podrà sol·licitar i obtenir informació de com i per a què l’Agència està tractant les dades:

 

 • Accedir a les dades: sol·licitar quines dades té l’Agència i quin ús es fa, i exercir el dret de portabilitat, si s’escau.
 • Rectificar les dades: sol·licitar la modificació o rectificació de les dades inexactes.
 • Suprimir les dades: sol·licitar que les dades siguin eliminades i no es faci tractament d'elles, fora del que la normativa exigeixi conservar.
 • Limitar el tractament: sol·licitar un ús restringit de les dades d’acord amb els seus requeriments.
 • Oposar-se a un tractament: que no es faci un ús concret de les dades, fora del que la normativa exigeixi

 

Per això es pot dirigir un escrit indicant quin dret es vol exercir (Accés, Rectificació, Supressió, Oposició o Portabilitat de les dades) presencialment o per correu postal a l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, Plaça de Sant Joan nº 16 - 08600 Berga (Barcelona) o per correu electrònic a l’adreça dpd@adbergueda.cat .

 

4- Informació addicional sobre el tractament de dades personals

 

Si desitja conèixer més informació sobre els tractaments de dades personals que porta a terme l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, es pot posar en contacte amb el Delegat de Protecció de Dades presencialment o per correu postal a l’Agència de Desenvolupament del Berguedà, Plaça de Sant Joan nº 16 - 08600 Berga (Barcelona) o per correu electrònic a l’adreça dpd@adbergueda.cat .

 

 

5- Presentació de reclamacions

 

L’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (www.apdcat.cat) és l’Organisme Supervisor que vetlla pel compliment de la legislació de protecció de dades a l’Administració Pública Catalana. Si es considera que l’Agència ha incomplert algun dels preceptes establerts en aquesta normativa s’hi pot dirigir per tal d’interposar-hi una reclamació.

 

Fes-te amic del Berguedà!

OFICINA DE TURISME DEL BERGUEDÀ

 Horari d'atenció al client:

de dilluns a divendres de 9 a 14h.

dissabtes de 10 a 14 i de 16 a 18h.

diumenges i festius de 10 a 14h.

 Tel.  654 125 696

E-mail: turisme@elbergueda.cat

46-462233_watsapp-icon-png-whatsapp-business-app-download-transparent.png

RECONEIXEMENTS

 • biosphere fondo trans

 

 • logo-agencia.png
 • logo-terra-futurs.png
 • logo-diba.png
 • logo-pirineus.png
 • nattur-blanc3.png
 • interreg-blanc.png

Segueix-nos

 • peu-twitter.png
 • peu-facebook.png
 • peu-youtube.png
 • peu-instagram.png