Logo Turisme del Berguedà

Turisme actiu entre valls i muntanyes

El Pedraforca desprèn una força única, un magnetisme que atrapa i no permet desempallegar-se’n. És el Pollegó Superior, la tartera, l’enforcadura, el color únic de la muntanya, Saldes i Gósol, Gresolet i els boscos i les ermites. És el Parc Natural del Cadí Moixeró amb el Comabona, les Penyes Altes, els diferents colls, els cingles. Els camins i rutes que els travessen. El Bastareny i tots els torrents i gorgs que se’n deriven. Les mines, els dinosaures. La gent d’aquestes contrades i la seva història i llegendes. Tot té l’atenta mirada del Pedraforca, el reflex de la muntanya màgica apareix en cada moviment. És un espai únic que permet viure’l d’una manera particular i original, autèntica i singular.

 

Una de les vies que ofereix més opcions és descobrir el Pedraforca i tot el seu entorn a través de les activitats esportives, de lleure, d’aventura. D’entre la infinitat de recursos hi ha vies ferrades, barrancs, escalada, espeleologia, parapent, ciclisme i un parc d’aventura que es pot gaudir en família, en grup o de manera individual. És la demostració més palpable que el Pedraforca, lluny d’acaparar totes les mirades, és l’element conductor que les aglutina. El Pedraforca o, si es vol, l’Alt Berguedà o, fins i tot, el Berguedà com a comarca és l’indret on es pot gaudir de totes aquestes activitats que tenen en aquest entorn un marc incomparable, un turisme suau en un escenari multidisciplinar.

 

Deixa’t acompanyar per un guia local, aprendràs i gaudiràs molt més i t’aportarà seguretat i tranquil·litat

Són moltes les raons per les quals val la pena pagar per un guia professional que, a més, estigui vinculat al territori. T’ho passaràs molt bé, descobriràs curiositats que et passarien desapercebudes si anessis sol i t’aportarà seguretat per moure’t per la muntanya amb tota la tranquil·litat.

 

 logo descarregar document Descarrega't el mapa i la guia de l'ecoviatge

Activitats destacades

L'énorme diversité d'espaces où vous pouvez pratiquer toutes sortes de sports - ou d'activités de plein air - a la valeur ajoutée qui est contenue dans un très petit espace. Autrement dit, en quelques kilomètres ou en peu de temps, vous pouvez vous déplacer d'un endroit à un autre, du parapente à l'entrée d'une grotte et terminer la journée en pédalant sur des sentiers enchantés ou des cols de montagne authentiques. De toutes ces ressources, seules les plus importantes sont mises en évidence ici.

Fes-te amic del Berguedà!

OFICINA DE TURISME DEL BERGUEDÀ

 Horari d'atenció al client:

de dilluns a divendres de 9 a 14h.

dissabtes de 10 a 14 i de 16 a 18h.

diumenges i festius de 10 a 14h.

 Tel.  654 125 696

E-mail: turisme@elbergueda.cat

46-462233_watsapp-icon-png-whatsapp-business-app-download-transparent.png

RECONEIXEMENTS

 • biosphere fondo trans
 • Green-Destinations-Logo-FINAL-full-1-blanc.png

 

 • logo-agencia.png
 • logo-terra-futurs.png
 • logo-diba.png
 • logo-pirineus.png
 • nattur-blanc3.png
 • interreg-blanc.png

Segueix-nos

 • peu-twitter.png
 • peu-facebook.png
 • peu-youtube.png
 • peu-instagram.png