16 d'octubre de 2021
Activitat inclosa dins la Setmana Bio per l'alimentació ecològica.
Explicació teòrica-pràctica a camp, al voltant dels fruiters.
Programa
9:30h - 9:45h – Presentació de la Jornada, a càrrec de Jordi Garcia i Petit, Director del Parc Natural
9:45h – 10:45h – Pautes pel disseny d’un fruiterar d’autoconsum. Elecció de material vegetal, plantació, fertilització i reg
10:45h – 11:15h – Esmorzar, a càrrec de cadascú. Hi haurà tast de pomes de varietats tradicionals.
11:45h – 12:30h – Plagues i malalties dels fruiters. Com podem conviure amb les plagues i malalties
12:20h – 13:30h – Nocions bàsiques sobre la poda i empelts de fruiters
A càrrec d’Andreu Vila Pascual, d’Arreu, acompanyament agroecològic
Notes:
Portar esmorzar.
Hi haurà tast de pomes de varietats tradicionals.
Horari: 09:30h. Durada 4 hores
Lloc: Sant joan de l'Avellanet, Bagà
Preu: Activitat gratuïta.
Fes-te amic del Berguedà!
OFICINA DE TURISME DEL BERGUEDÀ
Horari d'atenció al client:
de dilluns a divendres de 9 a 14h.
dissabtes de 10 a 14 i de 16 a 18h.
diumenges i festius de 10 a 14h.
Tel. 654 125 696
E-mail: turisme@elbergueda.cat
Premsa