Logo Turisme del Berguedà

Receptes tradicionals

Carpaccio de Ceps amb vinagreta de pinyons


Ingredients

1 kg de ceps

2 l d’oli de gira-sol 150 g de pinyons Cibulet

Vinagre de Mòdena Enciams diversos Pebre en gra

Sal

 

Preparacio

Renteu els ceps i poseu-los en una cassola coberts d’oli de gira-sol, la sal corresponent  i pebre en gra. Cal coure-ho a foc lent durant 20 minuts. Un cop cuits, escorreu-los i feu-ne un cilindre gruixut embolicant el preparat amb film. Poseu el cilindre al congelador per poder fer talls molt prims amb la màquina de tallar embotits.

Per fer la vinagreta, torreu els pinyons i afegiu-los a l’oli de ceps, amb vinagre, sal i pebre. Bateu-ho tot fins que quedi una massa homogènia.

Poseu els talls ben prims al plat, la vinagreta de pinyons, uns quants pinyons i, al mig, un buquet d’enciams.


  • Població: -
  • Tipus de cuina: de mercat

Fes-te amic del Berguedà!

OFICINA DE TURISME DEL BERGUEDÀ

 Horari d'atenció al client:

de dilluns a divendres de 9 a 14h.

 Tel.  654 125 696

E-mail: turisme@elbergueda.cat

46-462233_watsapp-icon-png-whatsapp-business-app-download-transparent.png

RECONEIXEMENTS

  • biosphere fondo trans
  • Green-Destinations-Logo-FINAL-full-1-blanc.png

 

  • logo-agencia.png
  • logo-terra-futurs.png
  • logo-diba.png
  • logo-pirineus.png
  • nattur-blanc3.png
  • interreg-blanc.png

Segueix-nos

  • peu-twitter.png
  • peu-facebook.png
  • peu-youtube.png
  • peu-instagram.png