Logo Turisme del Berguedà

Directori general

All i Oli de Codony


Ingredients
2 grans d’all
2 codonys
1 poma
250 ml d’oli d’oliva verge
Sal


Elaboració
Tallarem i bullirem els codonys i la poma amb una mica de sal.
Quan estigui tou, ho pelarem i ho deixarem escórrer i refredar.
Posarem els alls en un morter i els aixafarem fins que quedin com una pasta i hi afegirem la poma i els codonys, sense deixar d’aixafar-los fins que quedi tot integrat.
Hi anirem afegint oli mica en mica, sense deixar de remenar perquè quedi tot lligat.
Variacions: s’hi pot afegir ou, una llesca de pa torrat amb vinagre o moscatell o augmentar la proporció d’alls.


  • Tipus de cuina: Catalana

Documents i enllaços


Fes-te amic del Berguedà!

OFICINA DE TURISME DEL BERGUEDÀ

 Horari d'atenció al client:

de dilluns a divendres de 9 a 14h.

dissabtes de 10 a 14 i de 16 a 18h.

diumenges i festius de 10 a 14h.

 Tel.  654 125 696

E-mail: turisme@elbergueda.cat

46-462233_watsapp-icon-png-whatsapp-business-app-download-transparent.png

RECONEIXEMENTS

  • biosphere fondo trans
  • Logo_DTI_3_adherido_Comarca_Berdega.png

 

  • logo-agencia.png
  • logo-terra-futurs.png
  • logo-diba.png
  • logo-pirineus.png
  • nattur-blanc3.png
  • interreg-blanc.png

Segueix-nos

  • peu-twitter.png
  • peu-facebook.png
  • peu-youtube.png
  • peu-instagram.png