Ingredients
600 g de blat de moro escairat
200 g d’os de pernil salat
150 g d’espinada
300 g d’orella, morro i cua de porc
125 g de cansalada
Una bola de sagí (llard i farina de blat)
5 l d’aigua aproximadament
sal
Elaboració
Posarem el blat de moro escairat a remullar durant 24 hores.
Seguidament el rentarem a raig d’aixeta i l’introduirem en una olla, amb 5 l d’aigua al foc.
Un cop arrenqui el bull hi afegirem la carn de porc (morro, ossos, cua, orella, sagí i cansalada) i la deixarem coure per espai de 5 o 6 hores.
Rectificarem el punt de sal a partir de mitja cocció.”
(La cuina del Miquel. 1990) Miquel Màrquez
Fes-te amic del Berguedà!
OFICINA DE TURISME DEL BERGUEDÀ
Horari d'atenció al client:
de dilluns a divendres de 9 a 14h.
dissabtes de 10 a 14 i de 16 a 18h.
diumenges i festius de 10 a 14h.
Tel. 654 125 696
E-mail: turisme@elbergueda.cat
Premsa