Logo Turisme del Berguedà

Directori general

Escudella de blat de moro escairat


Ingredients

600 g de blat de moro escairat
200 g d’os de pernil salat
150 g d’espinada
300 g d’orella, morro i cua de porc

125 g de cansalada
Una bola de sagí (llard i farina de blat)
5 l d’aigua aproximadament
sal


Elaboració
Posarem el blat de moro escairat a remullar durant 24 hores.
Seguidament el rentarem a raig d’aixeta i l’introduirem en una olla, amb 5 l d’aigua al foc.
Un cop arrenqui el bull hi afegirem la carn de porc (morro, ossos, cua, orella, sagí i cansalada) i la deixarem coure per espai de 5 o 6 hores.
Rectificarem el punt de sal a partir de mitja cocció.”
(La cuina del Miquel. 1990) Miquel Màrquez


  • Tipus de cuina: cuina del Berguedà

Documents i enllaços


Fes-te amic del Berguedà!

OFICINA DE TURISME DEL BERGUEDÀ

 Horari d'atenció al client:

de dilluns a divendres de 9 a 14h.

dissabtes de 10 a 14 i de 16 a 18h.

diumenges i festius de 10 a 14h.

 Tel.  654 125 696

E-mail: turisme@elbergueda.cat

46-462233_watsapp-icon-png-whatsapp-business-app-download-transparent.png

RECONEIXEMENTS

  • biosphere fondo trans

 

  • logo-agencia.png
  • logo-terra-futurs.png
  • logo-diba.png
  • logo-pirineus.png
  • nattur-blanc3.png
  • interreg-blanc.png

Segueix-nos

  • peu-twitter.png
  • peu-facebook.png
  • peu-youtube.png
  • peu-instagram.png