Logo Turisme del Berguedà

Directori general

Sopa de Fredolics amb bombes de formatge del Berguedà


Ingredients

750 g de fredolics

1 l de brou de pollastre 1 ceba

Farina

3 tomàquets madurs ½ copa de vi blanc

2 branques de farigola Sal

 

per a les bombes

250 g de carn de porc picada

50 g de formatge de cabra del Berguedà

 

per a la picada

1 gra d’all

50 g d’ametlles torrades Julivert

 

Preparació

En una paella, amb un raig d’oli, salteu els fredolics fins que perdin tota l’aigua. En una olla a part, feu el sofregit amb la ceba i els tomàquets ratllats. Quan estigui ben cuit afegiu-hi la farina. Un cop s’hagi cuit la farina, afegiu-hi el vi blanc i espereu que redueixi. Tot seguit, afegiu-hi els fredolics, el brou de pollastre i la farigola. Deixeu-ho bullir aproximadament una hora, tireu-hi la picada i rectifiqueu-ho de sal.

Per fer les bombes, salpebreu la carn picada de porc i prepareu uns daus de formatge. Formeu pilotes petites, deixant el formatge a l’interior. Afegiu les bombes a la sopa uns deu minuts abans de servir-la.

Reserveu uns quants fredolics i un parell de bombes per a la decoració del plat. Serviu la sopa en una gerra.


  • Població: -
  • Tipus de cuina: tradicional

Fes-te amic del Berguedà!

OFICINA DE TURISME DEL BERGUEDÀ

 Horari d'atenció al client:

de dilluns a divendres de 9 a 14h.

dissabtes de 10 a 14 i de 16 a 18h.

diumenges i festius de 10 a 14h.

 Tel.  654 125 696

E-mail: turisme@elbergueda.cat

46-462233_watsapp-icon-png-whatsapp-business-app-download-transparent.png

RECONEIXEMENTS

  • biosphere fondo trans
  • Green-Destinations-Logo-FINAL-full-1-blanc.png

 

  • logo-agencia.png
  • logo-terra-futurs.png
  • logo-diba.png
  • logo-pirineus.png
  • nattur-blanc3.png
  • interreg-blanc.png

Segueix-nos

  • peu-twitter.png
  • peu-facebook.png
  • peu-youtube.png
  • peu-instagram.png