Logo Turisme del Berguedà

Receptes tradicionals

Bacallà amb llenegues, patates enmascarades i cansalada


Ingredients

4 lloms de bacallà d’uns 180 g cadascun

200 g de llenegues

4 talls de cansalada ibèrica

400 g de patates

100 g de botifarra negra sense embotir

Ratafia

Oli d’oliva

Sal

 

Preparació

Comenceu bullint les patates. Un cop bullides, peleu-les i aixafeu-les amb una forquilla.

Fregiu la cansalada ibèrica i seguidament una mica la botifarra. Un cop fet això, afegiu-hi les patates i barregeu-ho tot.

Confiteu el bacallà amb oli d’oliva a uns 80º durant 5 o 6 minuts i reserveu-ho.

Salteu els bolets a foc viu i un cop estiguin fets afegiu-hi la ratafia i deixeu-ho reduir.

 Per muntar el plat, poseu primer la patata emmascarada, seguidament un tall de cansalada i, al damunt, el bacallà. Tireu-hi per sobre les llenegues saltades i regueu-ho tot amb la ratafia que ens ha quedat a la paella després de saltar-hi els bolets.

Amaniu-ho tot amb oli de julivert.


  • Població: -
  • Tipus de cuina: tradicional

Fes-te amic del Berguedà!

OFICINA DE TURISME DEL BERGUEDÀ

 Horari d'atenció al client:

de dilluns a divendres de 9 a 14h.

dissabtes de 10 a 14 i de 16 a 18h.

diumenges i festius de 10 a 14h.

 Tel.  654 125 696

E-mail: turisme@elbergueda.cat

46-462233_watsapp-icon-png-whatsapp-business-app-download-transparent.png

RECONEIXEMENTS

  • biosphere fondo trans
  • Green-Destinations-Logo-FINAL-full-1-blanc.png

 

  • logo-agencia.png
  • logo-terra-futurs.png
  • logo-diba.png
  • logo-pirineus.png
  • nattur-blanc3.png
  • interreg-blanc.png

Segueix-nos

  • peu-twitter.png
  • peu-facebook.png
  • peu-youtube.png
  • peu-instagram.png