Ingredients
4 lloms de bacallà d’uns 180 g cadascun
200 g de llenegues
4 talls de cansalada ibèrica
400 g de patates
100 g de botifarra negra sense embotir
Ratafia
Oli d’oliva
Sal
Preparació
Comenceu bullint les patates. Un cop bullides, peleu-les i aixafeu-les amb una forquilla.
Fregiu la cansalada ibèrica i seguidament una mica la botifarra. Un cop fet això, afegiu-hi les patates i barregeu-ho tot.
Confiteu el bacallà amb oli d’oliva a uns 80º durant 5 o 6 minuts i reserveu-ho.
Salteu els bolets a foc viu i un cop estiguin fets afegiu-hi la ratafia i deixeu-ho reduir.
Per muntar el plat, poseu primer la patata emmascarada, seguidament un tall de cansalada i, al damunt, el bacallà. Tireu-hi per sobre les llenegues saltades i regueu-ho tot amb la ratafia que ens ha quedat a la paella després de saltar-hi els bolets.
Amaniu-ho tot amb oli de julivert.
Fes-te amic del Berguedà!
OFICINA DE TURISME DEL BERGUEDÀ
Horari d'atenció al client:
de dilluns a divendres de 9 a 14h.
dissabtes de 10 a 14 i de 16 a 18h.
diumenges i festius de 10 a 14h.
Tel. 654 125 696
E-mail: turisme@elbergueda.cat
Premsa